Interieurverbouwing kantoor | Zeist

Een complete interieurverbouwing is waarmee wij voor Hol & Molenbeek woningmakelaars aan de slag zijn gegaan. Het kantoor moest namelijk van een nieuw, fris en eigentijds interieur worden voorzien.

Ons interieurontwerp omvat een herindeling van de kantoorruimte en een kleur- en materiaaladvies. Heldere kleuren en warme houttinten bewaren de rust in een aantrekkelijke werkomgeving. Om tot een optimale indeling te komen, zijn ook een aantal meubelelementen in het eigen ontwerp opgenomen. Door tot in de laatste details betrokken te blijven bij de uitvoering en het uitzoeken van diverse inrichtingsonderdelen, vormt het kantoor nu weer één geheel.

Van individueel werken in pure concentratie tot aan ontmoeting en communicatie, de multifunctionele meubelelementen bieden hiertoe de ruimte. Het meubilair en de indeling scheppen een duidelijke scheiding van de verschillende functies binnen het kantoor. Ook het deels verhoogde niveau van de vloer draagt hieraan bij. Door de toepassing van losstaande, lage meubelelementen wordt een ruimte in ruimte gecreëerd en blijft het open karakter behouden. De vorm van deze elementen vloeit mooi samen met de lijnen van de architectuur. Afgesloten middels glazen wanden vormen de overige kamers ook onderdeel van het geheel. De lichte ruimte verwordt door het gebruik van hout en de contrasterende blauwtint tot een levendig en uitnodigend kantoor.

Info
Locatie: Zeist
Jaar: 2015
Opdrachtgever: Hol & Molenbeek woningmakelaars
Status: opgeleverd (2015)
Programma: kantoor