Student Lounge Campus Plaza | Wageningen Universiteit

STUDENT LOUNGE CAMPUS PLAZA

Studio Beuving Kraal tekende voor het interieur van de nieuwe Student Lounge op de Campus Plaza van de Wageningen Universiteit (WUR). De ruimte moest veelzijdig inzetbaar zijn en een herkenbare uitstraling krijgen. In het ontwerp is er voor gekozen om één ‘meubel’ te ontwerpen waarin een tribune, een loungehoek, de keuken en alle andere ondersteunende faciliteiten zijn verwerkt. Op deze manier kan de rest van de ruimte vrij indeelbaar blijven en gebruikt worden voor allerlei activiteiten zoals dansworkshops, filmvertoningen, lezingen en feesten.

Het meubel is grotendeels uitgevoerd in hout, met accentkleuren groen en blauw – de kleuren van de Wageningen Universiteit -. Door gebruik te maken van de juiste materialen is de ruimte duurzaam in gebruik en goed te onderhouden en dankzij het krachtige, multifuctionele en toch eenvoudige ontwerp kunnen alle verschillende organisaties die van de gebruiken zich gemakkelijk identificeren met de ruimte en de Lounge gebruiken op ieder hun eigen manier.

Info
Locatie: Wageningen
Jaar: 2019
Opdrachtgever: Wageningen Universiteit & Research, International student associations ISOW and IxESN
Status: Opgeleverd

Fotografie: Robert-Jan van Oosten

Team
Berry Beuving
Hein de Werd

Meer weten? Neem contact met ons op!