Studio

Architectenbureau voor zakelijke opdrachtgevers

Studio Beuving Kraal is een architectenbureau voor zakelijke opdrachtgevers; ontwikkelaars en beleggers, maar ook onderwijsinstellingen en kleine ondernemers.

Projecten: nieuwbouw, vernieuwbouw en renovaties

We werken aan uiteenlopende zakelijke projecten, zoals binnenstedelijke herontwikkeling, appartementengebouwen, basisscholen, middelbare scholen, universiteitsgebouwen, kantoren, bedrijfspanden, horeca en commerciële ruimtes. We werken aan nieuwbouw, vernieuwbouw en renovaties.

Samenwerking

Studio Beuving Kraal is ontstaan als een samenwerking tussen Studio Beuving en de zakelijke tak van bureau Kraal architecten Utrecht. Een aantal jaar geleden kwamen Berry Beuving en Thomas Kraal elkaar tegen. Ze ontdekten dat ze even oud waren en allebei even lang bezig met hun eigen architectenbureau. Het klikte goed; ze hadden dezelfde filosofie en een gedeelde visie op de architectuur. Berry (Studio Beuving) liep er tegenaan dat hij wel eens capaciteit tekort kwam. Thomas (Kraal architecten Utrecht) had deze capaciteit wel. Ze besloten om hun krachten te bundelen en Studio Beuving samen te brengen met de zakelijke afdeling van bureau Kraal architecten Utrecht.